Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Wijze Mannen van De Walvisch

25ste Wijze Mannen Diner te Enschede

Dit jaar waren we uitgenodigd door onze gastheer Luuk in Enschede. Het was om te beginnen spannend of alles wel door kon gaan i.v.m. het winterweer.Juan meldde op vrijdag al dat zijn vlucht was gecancelled maar dat hij ging proberen op zaterdag toch nog te komen. Afzeggingen met redenen waren er dit jaar van Eddy i.v.m. het te goede weer in Singapore. Van Lekkerbek i.v.m. te goede sneeuw (zie Walvisch sneeuwpop) in de Rocky's en Pronkie omdat hij moest vliegen voor zijn baas uit Dubai. Paul had ook afgezegd voor het huwelijksfeest van z'n schoonouders maar kon de verleiding toch niet weerstaan om met z'n Jag naar Enschede te komen

Op zaterdag zelf viel het weer gelukkig mee en reisden we af naar de Losserseweg om koffie te drinken in het bouwproject van Luuk een mooie oude Twentse Boerderieje.Juan had toch een vlucht kunnen pakken en kwam later met Remco. Het was alleen erg jammer dat de Coehoorn Singel zwak, ziek en misselijk verstek moest laten gaan. We waren met z'n 13-en van de 20. Een beetje mager voor ons 25-jarig jubileum.

Luuk had vervolgens een wijnproeverij georganiseerd bij de beste slijterij van Enschede. We moesten goede wijnen selecteren voor bij ons zelf gekookte diner.Na veel wikken en wegen over welke witte en rode wijnen 'er overheen gaan' , werd gekozen voor een mooie witte Italiaanse wijn en een rondborstige Spaanse wijn.

Na het wijnproeven zijn we naar de kookstudio gelopen. We werden ontvangen door Hans de eigenaar met een lekkere Prosecco.

Onder de bezielende leiding van onze chef werd er hard gewerkt aan een heerlijk kerstdiner. Paul en Hylke waren sous chef voorgerecht. Guus en Remco in charge of de paddo soep. Het hoodgerecht was een heerlijke kalfsoester op italiaanse wijze gemaakt met zelf gemaakte pasta door Marc en Luuk. Het dessert was ook heerlijk gemaakt door de Bolle en team.

Het diner was een groot succes. Iedereen was er tot het einde bij, er waren mooie speeches, vele soepjes en heerlijk eten.

Voor volgend jaar hebben we ook weer een bestemming. De buiten plaats van de schoonfamilie van Marc in de Spaanse bergen vlak bij Toulouse.

Luuk het was perfect geregeld! Tot volgend jaar.