Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Wijze Mannen van De Walvisch

De dag die je wist dat zou komen

Met als thema ´De dag die je wist dat zou komen´ waren dit jaar te gast bij onze gastheren Klaas en Duif op landgoed Felland te Onnen. Er was gevraagd: wat is jouw alter ego? Welke jongere had jij willen zijn die zich stiekem in je onderbewuste schuilhoudt? Natuurlijk met Koos Koets als ultieme oudere jongere.

We dachten aanvankelijk aan het thema de vrouw die je altijd had willen zijn, dat mocht ook wel maar we moeten speuren in ons onderbewuste naar het archetype van de oude jongeren die zich daar schuilhoudt. Dan kwamen we al snel uit bij jeemig de peemig .. Koos Koets, de persoon die we altijd al hadden willen zijn maar die niet van gekomen is.

Voorafgaand aan WMD2015 was er wat gedoe over onze nieuwe Whatsapp groep. Waarom willen Spanjaarden niet op Whatsapp, zijn we een vunzige of nette groep, welke filmpjes kunnen wel, welke niet en hoe heet onze groep eigenlijk?

Voor het eten was de opdracht die je wist dat zou komen bijzonder te noemen. De organisatie had de vrijheid genomen om wat met taken te husselen. Dus de Bakker Brothers deden NIET het warme vlees. Luuk Keupink mocht NIET de Joseph Guy doen en Frans werd verre gehouden van de sigaren. En Gustav en Duif deden nou eens een keer niet de warme en de koude groenten. Men moest een uitzondering maken…hardnekkige tradities laten zich moeilijk veranderen.

Om 15:00 uur moesten we ons melden bij Klaas in Onnen om vervolgens de bus te pakken naar het ons al oude Groningen voor het middag programma. 

Klaas had Vindicat voor ons afgehuurd maar we kregen de voordeur neit open dus zijn we eerst een borrel gaan drinken in het Feithhuis.

Daarna wel naar de Kroeg waar we ook Ton Lekkerkerker met zijn dochters ontmoeten.

De terugreis naar Onnen ging per taxi waar een van de chauffeurs niet luisterde en vast kwam te zitten in de klei van Klaas.